Аграрний тиждень. Україна
» » 2,7 млн євро виділить ЄС на виробництво м’яса в лабораторіях
» » 2,7 млн євро виділить ЄС на виробництво м’яса в лабораторіях

    2,7 млн євро виділить ЄС на виробництво м’яса в лабораторіях


    2,7 млн євро виділить ЄС на виробництво м’яса в лабораторіях

     Іспанська компанія BioTech Foods отримала фінансування від Євросоюзу на проєкт, що має на меті вирощування штучного м’яса. Усього блок планує виділити 2,7 млн євро. ЄС вперше фінансує виробництво лабораторного м’яса, повідомляє agri-gator.com.ua.


     
    Іспанський виробник разом з французькою компанією Organotechnie планують штучно виростити тваринний білок з м’язових клітин. Проєкт отримав назву Meat4All. Розробники прагнуть удосконалити виробництво штучного м’яса та вивести його на роздрібний ринок. Наразі процес культивації клітинного м’яса є достатньо дорогим, порівняно з традиційним вирощуванням тварин, утім, компанії працюють над зниженням собівартості продукту.
     
    Планується, що перше штучне м’ясо під лейблом Meat4All з’явиться на європейському ринку вже у липні 2022 року.
     
    Схожі проєкти наразі діють і в інших країнах, зокрема в США. Сполучені Штати вже готують нормативно-правову базу для регуляції ринку штучного м’яса, вирощеного у лабораторіях.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні
  • Штучну фуа-гра виготовлятимуть за допомогою біореактора в Японії
  • Штучний бекон виготовили британські вчені
  • Світові продажі штучного м’яса сягнули 4 млрд доларів
  • Чи справді штучне м’ясо – екологічно чиста альтернатива звичайному?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

2,7 млн євро виділить ЄС на виробництво м’яса в лабораторіях


2,7 млн євро виділить ЄС на виробництво м’яса в лабораторіях

 Іспанська компанія BioTech Foods отримала фінансування від Євросоюзу на проєкт, що має на меті вирощування штучного м’яса. Усього блок планує виділити 2,7 млн євро. ЄС вперше фінансує виробництво лабораторного м’яса, повідомляє agri-gator.com.ua.


 
Іспанський виробник разом з французькою компанією Organotechnie планують штучно виростити тваринний білок з м’язових клітин. Проєкт отримав назву Meat4All. Розробники прагнуть удосконалити виробництво штучного м’яса та вивести його на роздрібний ринок. Наразі процес культивації клітинного м’яса є достатньо дорогим, порівняно з традиційним вирощуванням тварин, утім, компанії працюють над зниженням собівартості продукту.
 
Планується, що перше штучне м’ясо під лейблом Meat4All з’явиться на європейському ринку вже у липні 2022 року.
 
Схожі проєкти наразі діють і в інших країнах, зокрема в США. Сполучені Штати вже готують нормативно-правову базу для регуляції ринку штучного м’яса, вирощеного у лабораторіях.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Перший виробник штучного м’яса з’явився в Україні
  • Штучну фуа-гра виготовлятимуть за допомогою біореактора в Японії
  • Штучний бекон виготовили британські вчені
  • Світові продажі штучного м’яса сягнули 4 млрд доларів
  • Чи справді штучне м’ясо – екологічно чиста альтернатива звичайному?

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.