Під такою назвою в Уманському національному університеті садівництва відбувся нещодавно 26-й Міжнародний семінар "Високоінтенсивні технології – в садівництво". Це навчання стало вже традиційним, на нього чекають у вузі майбутні садоводи і агрономи, залюбки приїздять...
Після виснажливої затяжної зими інтенсивно вегетують збережені, підсіяні та пересіяні площі зернових колосових культур. Озимина, оздоровлена боронуванням та підживленням, кущиться, рослини виходять у трубку. Настав час старанного догляду і захисту посівів від шкідливих комах, хвороб та...
Сушіння трав на сіно - це основний спосіб їх консервування. При заготівлі сіна високої якості швидке й рівномірне пров’ялювання та досушування у покосах – безперечна вимога будь-якої технології. Для цього необхідно траву ворушити на покосі. На ворушінні злакових трав...
Цього року співробітники компанії “Нертус” уже вкотре відвідали Угорщину. В ознайомлювальну поїздку відправилися дистриб ’ю тори, які раніше тут не бували....
Соя - унікальна кормова, продовольча, технічна і лікарська культура - стала однією з головних стратегічних культур землеробства....
Розробки українських вчених протягом 20-ти останніх років - регулятори росту рослин нового покоління і технології їх застосування - стають реальним здобутком світового рівня в галузі екобіотехнологій. Норми застосування нових біостимуляторів становлять лише 20-35 мл препарату на...
Однією із найприємніших прикмет весни є велика кількість червонобокої редиски на базарах та у супермаркетах. І вже так хочеться похрумтіти соковитим овочем. Але найсмачніша редиска та, яка вирощена власними руками....
У Дніпропетровську пройшла V М іжнародна конференція «Гумінові речовини і фітогормони в сільському господарстві». Організували її Дніпропетровський державний аграрний університет та приватний Інститут біотехнологій Radostim з...
Мінімалізація обробітку ґрунту за теперішнього господарювання на землі спричиняє зростання засміченості посівів. В Україні 90-98% площ польових культур забур ’ янені в сильному і середньому ступенях (15 шт. на кв. м і більше), що призводить до зниження продуктивності культур на...
Коли «Сади України» робили свої перші кроки в аграрному бізнесі, а це було майже 20 років тому, про них мало хто знав. Сьогодні ж Олексія Борисовича Зайцева та його агрофірму знає кожен успішний господарник у кожному куточку нашої держави....