Аграрний тиждень. Україна
» » У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
» » У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%

    У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%


    Україна поступово нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів. Так, минулого року вітчизняні підприємства виробили 108,5 тисячі тонн морозива, що на 7,6% більше, ніж у 2011 році. Разом з тим, експорт морозива зріс на 12%. Про це повідомив директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства Олександр Куць.
    «Приємно відзначити, що виробництво морозива та заморожених харчових продуктів в Україні поступово зростає. Також важливо, що розширюється асортимент цієї продукції. Висока якість українського морозива та заморожених продуктів дає можливість задовольнити найвибагливіші смаки споживачів як в Україні, так і в багатьох країнах світу», − зазначив Олександр Куць.
    Так, у 2012 році виробництво морозива в Україні збільшилося на 7,6%, або на 7,6 тисяч тонн, і становило 108,5 тисяч тонн. І на сьогодні найбільше виробляється таких видів морозива, як пломбір, молочне та вершкове.
    Експорт морозива у 2012 році зріс на 12%. І наразі українське морозиво постачається до Європи (Литва, Німеччина), країн Азії (Ізраїль, Грузія), Америки (Панама), Африки (Ліберія) та СНД (Азербайджан, Казахстан, Молдова та Російська Федерація).
    Разом з тим, минулоріч на 20% зменшився імпорт харчового льоду.
    Щодо виробництва м’ясних напівфабрикатів, то слід зауважити, що в 2012 році воно зросло на 33%, порівняно з 2011 роком, а виробництво пельменів та вареників збільшилося на 25%.





    Схожі новини
  • Європейці полюбляють вершкові ванільні сорти морозива - дослідження
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%


Україна поступово нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів. Так, минулого року вітчизняні підприємства виробили 108,5 тисячі тонн морозива, що на 7,6% більше, ніж у 2011 році. Разом з тим, експорт морозива зріс на 12%. Про це повідомив директор Департаменту продовольства Міністерства аграрної політики та продовольства Олександр Куць.
«Приємно відзначити, що виробництво морозива та заморожених харчових продуктів в Україні поступово зростає. Також важливо, що розширюється асортимент цієї продукції. Висока якість українського морозива та заморожених продуктів дає можливість задовольнити найвибагливіші смаки споживачів як в Україні, так і в багатьох країнах світу», − зазначив Олександр Куць.
Так, у 2012 році виробництво морозива в Україні збільшилося на 7,6%, або на 7,6 тисяч тонн, і становило 108,5 тисяч тонн. І на сьогодні найбільше виробляється таких видів морозива, як пломбір, молочне та вершкове.
Експорт морозива у 2012 році зріс на 12%. І наразі українське морозиво постачається до Європи (Литва, Німеччина), країн Азії (Ізраїль, Грузія), Америки (Панама), Африки (Ліберія) та СНД (Азербайджан, Казахстан, Молдова та Російська Федерація).
Разом з тим, минулоріч на 20% зменшився імпорт харчового льоду.
Щодо виробництва м’ясних напівфабрикатів, то слід зауважити, що в 2012 році воно зросло на 33%, порівняно з 2011 роком, а виробництво пельменів та вареників збільшилося на 25%.





Схожі новини
  • Європейці полюбляють вершкові ванільні сорти морозива - дослідження
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • В Україні майже на 10% зросли обсяги реалізації харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.