Аграрний тиждень. Україна
» » Міністерство та Укрцукор поглиблюють співпрацю в галузі просування експорту
» » Міністерство та Укрцукор поглиблюють співпрацю в галузі просування експорту

    Міністерство та Укрцукор поглиблюють співпрацю в галузі просування експорту


    За сприяння Ради з питань експорту продовольства відбулась зустріч Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор» із Заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Ольгою Трофімцевою в рамках якої обговорили експортний потенціал цукрової галузі та вектори співпраці.

    Бурякоцукрова галузь України, за словами керівника аналітичного відділу «Укрцукор» Руслани Бутило, останнім часом здійснила неймовірний прорив в підвищенні якості продукції, зокрема цукрові заводи активно модернізують виробництво і для виготовлення однієї тонни цукру потрібно все менше і менше буряків.

    «Окрім того, збільшується середня потужність цукрових заводів - за 5 років на 740 т цукрових буряків на добу, а за 25 років – 1,2 тис. т цукрових буряків на добу», - прокоментувала Бутило.

    Що стосується експортного потенціалу галузі, вітчизняні виробники за останній рік зуміли повністю змінити географію поставок та наростити виробництво цукру І-ої категорії, який користується попитом на міжнародній арені.

    «За 2016/2017 МР реалізували на зовнішні ринки 732 тис. т цукру і лідером з імпортерів є Шрі-Ланка. Проте, ринок ЄС є пріоритетом номер один для виробників, тому ми неодноразово наголошували на необхідності збільшити квоти на поставки цукру в ЄС в 15 раз до 200 тис. т.», - пояснює Р. Бутило.






    Схожі новини
  • Заводи завершують сезон виробництва цукру
  • Під снігом 44 тис. га цукрового буряку
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • Україна стала виробляти на 42% менше цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Міністерство та Укрцукор поглиблюють співпрацю в галузі просування експорту


За сприяння Ради з питань експорту продовольства відбулась зустріч Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор» із Заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Ольгою Трофімцевою в рамках якої обговорили експортний потенціал цукрової галузі та вектори співпраці.

Бурякоцукрова галузь України, за словами керівника аналітичного відділу «Укрцукор» Руслани Бутило, останнім часом здійснила неймовірний прорив в підвищенні якості продукції, зокрема цукрові заводи активно модернізують виробництво і для виготовлення однієї тонни цукру потрібно все менше і менше буряків.

«Окрім того, збільшується середня потужність цукрових заводів - за 5 років на 740 т цукрових буряків на добу, а за 25 років – 1,2 тис. т цукрових буряків на добу», - прокоментувала Бутило.

Що стосується експортного потенціалу галузі, вітчизняні виробники за останній рік зуміли повністю змінити географію поставок та наростити виробництво цукру І-ої категорії, який користується попитом на міжнародній арені.

«За 2016/2017 МР реалізували на зовнішні ринки 732 тис. т цукру і лідером з імпортерів є Шрі-Ланка. Проте, ринок ЄС є пріоритетом номер один для виробників, тому ми неодноразово наголошували на необхідності збільшити квоти на поставки цукру в ЄС в 15 раз до 200 тис. т.», - пояснює Р. Бутило.






Схожі новини
  • Заводи завершують сезон виробництва цукру
  • Під снігом 44 тис. га цукрового буряку
  • За добу аграрії виробили 20,7 тис. т цукру
  • Найсолодші виробники цукру
  • Україна стала виробляти на 42% менше цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.