Аграрний тиждень. Україна
» » Страница 8
» » Страница 8
  • 19 июнь

    Оспа овец и коз

    Оспа овец и коз - высококонтагиозная (заразная) особо опасная болезнь, характеризующаяся лихорадкой и образованием папулезно-пустулезных поражений в эпителии кожи и

  • 13 май

    Ставка на новітні технології

    Нещодавно на базі ПАТ «Племзавод «Степний» у селі Заповітне Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області відбулася виїзна нарада з питань

  • 13 май

    Екологічна загроза чи зниження

    Зміна клімату внаслідок парникового ефекту є однією з найглобальніших екологічних проблем сьогодення, яку може відчути кожен.  Вивчаючи історію питання парникового

  • 17 апрель

    Собрались на свой первый форум

    П тицеводы Беларуси  наконец-то  собрались на  свой первый форум, организованный Союзом птицеводов «Белптицесоюз» при активном участии

  • 17 апрель

    Про ідентифікацію тварин

    Сьогодні практично в усіх тваринницьких господарствах України нарікають на високу вартість послуг з ідентифікації худоби. Зокрема, керівники агропідприємств і

  • 29 март

    Гармонічна гармонізація

    У будь-якому живому організмі волога відіграє одну з найважливіших ролей, бо за її участі відбуваються всі біохімічні, фізико-хімічні й фізіологічні процеси. Так, масова

  • 29 март

    Формула великого молока Чернігівщини

    Красиве, просторе, сучасне приміщення отримав молочний комплекс у селі Григорівка Бахмацького району. Світла доїльна зала з новим обладнанням виправдовує своє

  • 29 март

    Добротний результат «Добротворця»

    Паралельно попит у  зростає і кількість охочих інвестувати у невеликі  переробні  підприємства.  Щоправда,  коло потенційних інвесторів

  • 29 март

    Засвоїти урок назавжди

    Цього разу свою традиційну зустріч за підсумками роботи у 2012 році виробники свинини провели в приміщенні профільного міністерства. І вже це дозволило багатьом

  • 11 март

    «Корови бідняка» для промислових

    Літр справжнього козиного молока екстра-класу сьогодні цінується не менше ніж 5 літрів коров'ячого. Відтак, власники 650 тисяч українських «дерез» мали б

  • 11 март

    Життя і здоров’я тварин

    Годівля свиней і ВРХ та дезінфекція тваринницьких приміщень – важливі компоненти у вирощуванні тварин. Своїм досвідом із цих питань поділились фахівці датської

  • 27 февраль

    Хочу з-під корови, а не з лабораторії!

    Нардепи збираються вивести на чисту воду виробників молочної продукції, які підміняють її рослинними та жировими замінниками, забуваючи поінформувати про це населення.

  • 27 февраль

    Комфортное содержание животных от

    Если вы всерьез задумываетесь о процветании своего бизнеса, если забота о животных, которые содержатся в вашем хозяйстве, - не просто слова, наша компания готова помочь

  • 27 февраль

    Справа молочна

    Незважаючи на те, що останніми роками виробництво молока зростає як у світі, так і в Україні, проблем в українських виробників молока не поменшало, вважають

  • 27 февраль

    Свинарство України очима іноземців

    Українське свинарство останніми роками показує достатню стабільність і надалі розвиватиметься динамічно, вважають фахівці Німецького аграрного центру в Україні, про що

  • 18 февраль

    Здоровье и выгода по имени Formi NDF

    Когда антибиотики бессильны и вредны Не секрет, что до недавнего времени антибиотики применялись в птицеводстве и животноводстве не только для «профилактики»

  • 18 февраль

    Відгодівля свиней і паратипові фактори

    Відгодівельні якості свиней, на відміну від відтворювальних, мають більш високий ступінь впливу спадковості. Та і вони у значній мірі залежать від рівня годівлі, умов

  • 18 февраль

    МАЄ ШАНС НА ВІДРОДЖЕННЯ

    За 300 років у вівчарстві України відбулося 4 злети і 5 падінь, останнє з яких – найглибше. Найбільше зростання чисельності овець, відповідно й продукції,

  • 18 февраль

    Чи дочекаються вівчарі державної

    Вівчарство  – одна  з галузей тваринництва , развит ок якої залежить від допомоги держави .  У   Д ержбюджеті - 2013 передбач ені  кошти на

  • 18 февраль

    Досвід створення і розведення овець

    Вівчарство – єдина галузь тваринництва, від якої отримують різноманітну продукцію з цілющими властивостями: дієтичну ягнятину, молоко для виготовлення делікатесних

  • 18 февраль

    Особливості вівчарства Хмельниччини

    Нинішня ситуація у галузі вівчарства відзначається вже не просто зменшенням поголів’я, а й невідновними втратами відтворювальної його частини – маточного

  • 18 февраль

    Досвід формування м’ясного напряму у

    Важливою біологічною особливістю овець, яка визначає їх широке розповсюдження та високу корисність, є велика пластичність у пристосуванні до різних кліматичних і

  • 18 февраль

    Забезпечує рентабельність і високу

    Асканійська каракульська порода овець – інноваційний продукт селекції. Вона створена в результаті багаторічної цілеспрямованої творчої селекційної роботи колективу

  • 04 февраль

    Гармонизация без гармонии

    На рынке курятины объемом более 11 млрд. грн. грядет передел, пишут и говорят в СМИ. Причина – разработан новый ДСТУ, одна из норм которого ограничивает уровень