Аграрний тиждень. Україна
» » Страница 9
» » Страница 9
  • 11 март

    Життя і здоров’я тварин

    Годівля свиней і ВРХ та дезінфекція тваринницьких приміщень – важливі компоненти у вирощуванні тварин. Своїм досвідом із цих питань поділились фахівці датської

  • 27 февраль

    Хочу з-під корови, а не з лабораторії!

    Нардепи збираються вивести на чисту воду виробників молочної продукції, які підміняють її рослинними та жировими замінниками, забуваючи поінформувати про це населення.

  • 27 февраль

    Комфортное содержание животных от

    Если вы всерьез задумываетесь о процветании своего бизнеса, если забота о животных, которые содержатся в вашем хозяйстве, - не просто слова, наша компания готова помочь

  • 27 февраль

    Справа молочна

    Незважаючи на те, що останніми роками виробництво молока зростає як у світі, так і в Україні, проблем в українських виробників молока не поменшало, вважають

  • 27 февраль

    Свинарство України очима іноземців

    Українське свинарство останніми роками показує достатню стабільність і надалі розвиватиметься динамічно, вважають фахівці Німецького аграрного центру в Україні, про що

  • 18 февраль

    Здоровье и выгода по имени Formi NDF

    Когда антибиотики бессильны и вредны Не секрет, что до недавнего времени антибиотики применялись в птицеводстве и животноводстве не только для «профилактики»

  • 18 февраль

    Відгодівля свиней і паратипові фактори

    Відгодівельні якості свиней, на відміну від відтворювальних, мають більш високий ступінь впливу спадковості. Та і вони у значній мірі залежать від рівня годівлі, умов

  • 18 февраль

    МАЄ ШАНС НА ВІДРОДЖЕННЯ

    За 300 років у вівчарстві України відбулося 4 злети і 5 падінь, останнє з яких – найглибше. Найбільше зростання чисельності овець, відповідно й продукції,

  • 18 февраль

    Чи дочекаються вівчарі державної

    Вівчарство  – одна  з галузей тваринництва , развит ок якої залежить від допомоги держави .  У   Д ержбюджеті - 2013 передбач ені  кошти на

  • 18 февраль

    Досвід створення і розведення овець

    Вівчарство – єдина галузь тваринництва, від якої отримують різноманітну продукцію з цілющими властивостями: дієтичну ягнятину, молоко для виготовлення делікатесних

  • 18 февраль

    Особливості вівчарства Хмельниччини

    Нинішня ситуація у галузі вівчарства відзначається вже не просто зменшенням поголів’я, а й невідновними втратами відтворювальної його частини – маточного

  • 18 февраль

    Досвід формування м’ясного напряму у

    Важливою біологічною особливістю овець, яка визначає їх широке розповсюдження та високу корисність, є велика пластичність у пристосуванні до різних кліматичних і

  • 18 февраль

    Забезпечує рентабельність і високу

    Асканійська каракульська порода овець – інноваційний продукт селекції. Вона створена в результаті багаторічної цілеспрямованої творчої селекційної роботи колективу

  • 04 февраль

    Гармонизация без гармонии

    На рынке курятины объемом более 11 млрд. грн. грядет передел, пишут и говорят в СМИ. Причина – разработан новый ДСТУ, одна из норм которого ограничивает уровень

  • 04 февраль

    Запорука успішного бізнесу

    Переваги використання органічних кислот у годівлі свиней підтверджено і документовано науковою літературою. Практична ж ефективність доведена безліччю незалежних

  • 21 январь

    Молочні ріки нам не загрожують

    Схоже, парламентарії нового скликання не залишать поза увагою молочне питання, над яким активно попрацювали їх попередники. 7 червня 2012 року Верховна Рада України

  • 10 декабрь

    Чи є шанс у «живих біологічних грабель»?

    Приємно спілкуватися з професіоналом, який уболіває за справу свого життя, знає її досконало, навчає інших і, звісно, усім серцем бажає урятувати її для майбутніх

  • 10 декабрь

    На сторожі нашого здоров’я

    Майже тридцять років тому за спільної ініціативи Міністерства сільського господарства і Міністерства внутрішніх справ в Україні були створені підрозділи ветеринарної

  • 03 декабрь

    Стейк по-українськи

    Як виявляється, стейк з тварини породи м’ясного напряму продуктивності якісніше, ніж з молочної.  Про це та деякі інші аспекти роботи м’ясної галузі нам

  • 03 декабрь

    М'ясні уподобання

    Якщо є попит споживача, то і виробництво нарощує обсяги. За останні два десятиріччя споживчі уподобання зазнали  значних змін. Практично вдвічі знизився вжиток

  • 26 ноябрь

    Розум нації - в яйці

    Цьогоріч уже вдруге в рамках Animal Farming Ukraine працювала конференція «Аграрна країна: прибуткова перепілка» за організації видання «Аграрний

  • 30 октябрь

    Чи прибуткова перепілка?

    Виявляється,   переп і л ка  практично   не   хворіє   на   пташині   хвороби,   попри   те,   що   сама  

  • 30 октябрь

    Все гаразд у нашому «пташиному царстві»?

    870 учасників з 29 країн світу зібрав цього року традиційний форум птахівників у Судаку. Проведення заходу такого рівня беззаперечно свідчить: наша країна займає належне

  • 30 октябрь

    М’ясні перспективи

    У 2011 році всі категорії господарств виробили 2143,8 тис. тонн м’яса худоби та птиці, а це на 84,8 тис. т більше, ніж у 2010-му. На 1 вересня поточного року