Аграрний тиждень. Україна
» » Страница 9
» » Страница 9
    Добротний результат «Добротворця»
    29 март
    Переглядів: 1 866

    Добротний результат «Добротворця»..

    Паралельно попит у  зростає і кількість охочих інвестувати у невеликі  переробні  підприємства.  Щоправда,  коло потенційних інвесторів невелике: люди «зі сторони», котрі не працюють у харчовому секторі ,  бояться розпочинати таку справу через недосконале знання...

    Докладніше 0
    Засвоїти урок назавжди
    29 март
    Переглядів: 1 702

    Засвоїти урок назавжди..

    Цього разу свою традиційну зустріч за підсумками роботи у 2012 році виробники свинини провели в приміщенні профільного міністерства. І вже це дозволило багатьом присутнім зробити висновок: у державі починають звертати увагу на галузь свинарства.   До того ж нарада не була схожа на звичайну, коли...

    Докладніше 1
    «Корови бідняка» для промислових масштабів
    11 март
    Переглядів: 2 096

    «Корови бідняка» для промислових масштабів..

    Літр справжнього козиного молока екстра-класу сьогодні цінується не менше ніж 5 літрів коров'ячого. Відтак, власники 650 тисяч українських «дерез» мали б озолотитись. Але в реальності, як у відомій українській народній казці - ані сини, ані дід із бабусею так і не отримують з вередливої кози...

    Докладніше 0
    Життя і здоров’я тварин
    11 март
    Переглядів: 2 780

    Життя і здоров’я тварин..

    Годівля свиней і ВРХ та дезінфекція тваринницьких приміщень – важливі компоненти у вирощуванні тварин. Своїм досвідом із цих питань поділились фахівці датської компанії на міжнародній науково-практичній конференції, яка відбулась у рамках ІІІ Міжнародної виставки тваринництва та птахівництва...

    Докладніше 0
    Хочу з-під корови, а не з лабораторії!
    27 февраль
    Переглядів: 2 652

    Хочу з-під корови, а не з лабораторії!..

    Нардепи збираються вивести на чисту воду виробників молочної продукції, які підміняють її рослинними та жировими замінниками, забуваючи поінформувати про це населення. Законопроект за №2172 від 04.02.13 року про внесення змін до Закону України «Про молоко та молочні продукти» та інших...

    Докладніше 1
    Комфортное содержание животных от «Лакта Люкс»
    27 февраль
    Переглядів: 2 412

    Комфортное содержание животных от «Лакта Люкс»..

    Если вы всерьез задумываетесь о процветании своего бизнеса, если забота о животных, которые содержатся в вашем хозяйстве, - не просто слова, наша компания готова помочь вам в вашем нелегком труде. Ведь ООО «Лакта Люкс» уже несколько лет предлагает на украинском рынке оборудование европейских...

    Докладніше 0
    Справа молочна
    27 февраль
    Переглядів: 2 092

    Справа молочна..

    Незважаючи на те, що останніми роками виробництво молока зростає як у світі, так і в Україні, проблем в українських виробників молока не поменшало, вважають учасники  IV Всеукраїнського молочного конгресу, який відбувся в столиці України 19 лютого....

    Докладніше 0
    Свинарство України очима іноземців
    27 февраль
    Переглядів: 3 470

    Свинарство України очима іноземців..

    Українське свинарство останніми роками показує достатню стабільність і надалі розвиватиметься динамічно, вважають фахівці Німецького аграрного центру в Україні, про що вони і розповіли на Міжнародному семінарі «Сучасні підходи до галузі свинарства», який відбувся в рамках виставки «...

    Докладніше 0
    Здоровье и выгода по имени Formi NDF
    18 февраль
    Переглядів: 2 636

    Здоровье и выгода по имени Formi NDF..

    Когда антибиотики бессильны и вредны Не секрет, что до недавнего времени антибиотики применялись в птицеводстве и животноводстве не только для «профилактики» инфекционных заболеваний, но и в качестве активаторов роста (AGP). Со временем производители, заботящиеся о репутации предприятия,...

    Докладніше 0
    Відгодівля свиней і паратипові фактори
    18 февраль
    Переглядів: 3 637

    Відгодівля свиней і паратипові фактори..

    Відгодівельні якості свиней, на відміну від відтворювальних, мають більш високий ступінь впливу спадковості. Та і вони у значній мірі залежать від рівня годівлі, умов утримання, статусу здоров’я, стада, мікроклімату та інших чинників.   Створення оптимальних умов утримання з регульованим...

    Докладніше 0
    МАЄ ШАНС НА ВІДРОДЖЕННЯ
    18 февраль
    Переглядів: 2 442

    МАЄ ШАНС НА ВІДРОДЖЕННЯ..

    За 300 років у вівчарстві України відбулося 4 злети і 5 падінь, останнє з яких – найглибше. Найбільше зростання чисельності овець, відповідно й продукції, відбувалося в 1865, 1928, 1941, 1960-1990 рр. - 7-10,6 млн. голів. Спад поголів’я спостерігався з 1823, 1910, 1934, 1946, 1993-2002 рр. в...

    Докладніше 0
    Чи дочекаються вівчарі державної підтримки
    18 февраль
    Переглядів: 4 193

    Чи дочекаються вівчарі державної підтримки..

    Вівчарство  – одна  з галузей тваринництва , развит ок якої залежить від допомоги держави .  У   Д ержбюджеті - 2013 передбач ені  кошти на спеціальну бюджетну дотацію за утримання наявного поголів’я вівцематок і ярок старше одного року. Це  має стимулювати розвиток...

    Докладніше 2
    Досвід створення і розведення овець таврійського типу
    18 февраль
    Переглядів: 5 522

    Досвід створення і розведення овець таврійського типу..

    Вівчарство – єдина галузь тваринництва, від якої отримують різноманітну продукцію з цілющими властивостями: дієтичну ягнятину, молоко для виготовлення делікатесних твердих сирів та бринзи, а також незамінну сировину для текстильної промисловості – вовну, овчини, смушки та шкіри, вироби з...

    Докладніше 0
    Особливості вівчарства Хмельниччини
    18 февраль
    Переглядів: 3 568

    Особливості вівчарства Хмельниччини..

    Нинішня ситуація у галузі вівчарства відзначається вже не просто зменшенням поголів’я, а й невідновними втратами відтворювальної його частини – маточного стада. Катастрофічний стан вівчарства обумовлений багатьма причинами, а саме: диспаритетом цін на промислову і сільськогосподарську...

    Докладніше 0
    Досвід формування м’ясного напряму у вівчарстві
    18 февраль
    Переглядів: 2 228

    Досвід формування м’ясного напряму у вівчарстві..

    Важливою біологічною особливістю овець, яка визначає їх широке розповсюдження та високу корисність, є велика пластичність у пристосуванні до різних кліматичних і господарських умов. Вівця має велику продуктивність, відносно швидкий темп розмноження, у неї доволі швидка скоростиглість і здатність...

    Докладніше 0
    Забезпечує рентабельність і високу конкурентоздатність
    18 февраль
    Переглядів: 2 724

    Забезпечує рентабельність і високу конкурентоздатність..

    Асканійська каракульська порода овець – інноваційний продукт селекції. Вона створена в результаті багаторічної цілеспрямованої творчої селекційної роботи колективу вчених Інституту «Асканія-Нова», Буковинського інституту агропромислового виробництва НААН та спеціалістів племінних...

    Докладніше 0
    Гармонизация без гармонии
    04 февраль
    Переглядів: 1 775

    Гармонизация без гармонии..

    На рынке курятины объемом более 11 млрд. грн. грядет передел, пишут и говорят в СМИ. Причина – разработан новый ДСТУ, одна из норм которого ограничивает уровень влаги при размораживании мяса птицы до 4%.   Чьи интересы преследуются при раздувании в СМИ вопроса о содержании влаги в охлажденном...

    Докладніше 0
    Запорука успішного бізнесу
    04 февраль
    Переглядів: 1 992

    Запорука успішного бізнесу..

    Переваги використання органічних кислот у годівлі свиней підтверджено і документовано науковою літературою. Практична ж ефективність доведена безліччю незалежних дослідів на фермах усього світу. Щоб переконатися у вигоді використання підкислювача у годівлі поросят, пропонуємо вам дізнатися про дослід,...

    Докладніше 0
    Молочні ріки нам не загрожують
    21 январь
    Переглядів: 1 439

    Молочні ріки нам не загрожують..

    Схоже, парламентарії нового скликання не залишать поза увагою молочне питання, над яким активно попрацювали їх попередники. 7 червня 2012 року Верховна Рада України шостого скликання прийняла Закон України «Про внесення змін до статті 3 Закону України «Про державну підтримку сільського...

    Докладніше 1
    Чи є шанс у «живих біологічних грабель»?
    10 декабрь
    Переглядів: 2 279

    Чи є шанс у «живих біологічних грабель»?..

    Приємно спілкуватися з професіоналом, який уболіває за справу свого життя, знає її досконало, навчає інших і, звісно, усім серцем бажає урятувати її для майбутніх поколінь. Саме такою людиною є наш сьогоднішній співрозмовник - Василь Михайлович Туринський, доктор с.-г. наук, професор, президент...

    Докладніше 0
    На сторожі нашого здоров’я
    10 декабрь
    Переглядів: 1 242

    На сторожі нашого здоров’я..

    Майже тридцять років тому за спільної ініціативи Міністерства сільського господарства і Міністерства внутрішніх справ в Україні були створені підрозділи ветеринарної міліції. Саме їхні фахівці допомогли у короткі терміни ліквідувати численні вогнища ящуру, класичної та африканської чуми свиней, сибірки...

    Докладніше 1
    Стейк по-українськи
    03 декабрь
    Переглядів: 2 624

    Стейк по-українськи..

    Як виявляється, стейк з тварини породи м’ясного напряму продуктивності якісніше, ніж з молочної.  Про це та деякі інші аспекти роботи м’ясної галузі нам розповів Олег Леонідович Білозерський, голова Української галузевої виробничо-наукової асоціації «М’ясне...

    Докладніше 0
    М'ясні уподобання
    03 декабрь
    Переглядів: 1 716

    М'ясні уподобання..

    Якщо є попит споживача, то і виробництво нарощує обсяги. За останні два десятиріччя споживчі уподобання зазнали  значних змін. Практично вдвічі знизився вжиток м'яса на душу населення. Якщо в 1990 році м'яса всіх категорій середньостатистичний житель України споживав 84 кг у рік, то з 2000-го по...

    Докладніше 1
    Розум нації - в яйці
    26 ноябрь
    Переглядів: 2 385

    Розум нації - в яйці..

    Цьогоріч уже вдруге в рамках Animal Farming Ukraine працювала конференція «Аграрна країна: прибуткова перепілка» за організації видання «Аграрний тиждень. Україна», ВО «Київптахопром» та асоціації «Птахопром України».   Кількість присутніх у залі...

    Докладніше 0