Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» повідомив прогноз закупівельних цін на 24 – 30 серпня 2020 року: 45 – 46 грн/кг на свиней живою вагою. Із завершенням святкових вихідних попит на свинину знизиться, а з ним — і прогнозні ціни на живець свиней. Збільшення виробництва курятини в Україні і...
Професіоналів м’ясної індустрії збере найбільша галузева конференція MeatForum, яка відбудеться в Києві на початку серпня. Акцентом події слугуватиме оцінка напрямків розвитку м’ясного ринку. Чи відбудеться розвиток шляхом консолідації? Чи чекає ринок злиття та поглинання? Чи залишиться місце для...
За рубежом получила распространение напольная технология выращивание бройлеров, основанная на разделении по полу суточного молодняка. Несмотря на биологическое обоснование и доказанную экономическую эффективность, в условиях российских предприятий он не получил широкого распространения. Учеными...
Однозначно – ні. До 2014 року Україна входила в ТОП-10 імпортерів свинини в світі. Імпорт свинини в 2012 році – 264 тис. т, в 2013 – 196 тис. т, в 2014 – 40 тис. т, далі імпорт був незначним – до 5 тис. т, а відновив своє зростання з 2018 року. Причини збільшення обсягів імпорту свинини – висока...
Буклет із детальним описом показників якості об’ємистих кормів для ВРХ розробили вітчизняні фахівці за підтримки американського фонду USAID . Вже зовсім скоро українські виробники ВРХ зможуть отримати цікавий та корисний довідник показників якості об’ємистих кормів, який підгодовували експерти з годівлі...
Сьогодні важко знайти людину, яка б не знала про небезпечність туберкульозу...
В Україні середня продуктивність корів становить 6000 кг молока за лактацію від однієї корови...
В умовах сьогодення галузь птахівництва перебуває на достатньо високому рівні...
У практиці ЄС та України концепція гарантування безпечності тваринницької продукції ...
Узимку телята перебувають в зоні ризику. Його варто мінімізувати для покращення приростів і майбутньої продуктивності тварин. Про це розповіла Ольга Лоза, технолог з годівлі, компанія Agrovet Production, AVA Group, під час вебінару «Утримання молодняку у зимовий період», який був організований Проектом...
Минулого року Василя Стефурака, фермера-вівчаря з одного з сіл Печеніженської об’єднаної громади, що на Прикарпатті, запросили працювати в Туреччину. Пропонували великі гроші, найкращі умови роботи. Але він відмовився і залишився в Карпатах, бо мав план, як врятувати українське вівчарство і дати...
Незважаючи на ювілей, XV Міжнародна конференція і виставка « Птахівництво-2019 »...
Для кормления поросят-отъемышей рынок предлагает различное оборудование...
Ви коли-небудь замислювались як виготовляється сир? Скільки молока потрібно для виготовлення 1 головки сиру? Як швидко молоко перетворюється на сир? Скільки процесів закладено у його виробництво? Команда AgroComplex 2019 подолала шлях у 300 км і завітала до ФГ «Лісова коза», генерального бізнес-партнера...
Через відсутність достатньої кількості підприємств з утилізації відходів тваринного походження...
За даними NASA, середньорічна температура в нашій країні до 2100 року може підвищитися на 3,2-4,5°С....
Проблема мікотоксикозів тварин привертає особливу увагу серед ...
Рожь - традиционная сельскохозяйственная культура...
За даними Держстату, на 1 квітня 2019 р. в Україні налічується 3,664...